Klaverblad Verzekeringen

 Logo Klaverblad nieuw

Klaverblad Verzekeringen is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij, gevestigd in Zoetermeer. Al sinds 1850 staat de maatschappij voor onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Een verzekeringsmaatschappij met een rijk verleden en de blik gericht op de toekomst. 

Aanbod
Klaverblad Verzekeringen heeft een breed assortiment schade- en levensverzekeringen voor particulieren en ondernemers. Voorbeelden van belangrijke verzekeringen voor particulieren uit ons assortiment zijn:

  • autoverzekering (Royaal auto)
  • woonhuisverzekeringen: woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid
  • uitvaartverzekering 

Voorbeelden van belangrijke verzekeringen die we voor ondernemers aanbieden:
•    arbeidsongeschiktheidsverzekering (Royaal AOV en Budget AOV); 
•    verzekeringspakketten voor MKB en voor agrarische bedrijven.

Klaverblad Verzekeringen wil zekerheid bieden en een goede service verlenen. Dit voor een zo aantrekkelijk mogelijke premie, met een ruime dekking. De belangen van de verzekerden staan voorop.

Meer informatie over onze autoverzekeringwoonhuisverzekering en alle andere verzekeringen is te vinden op www.klaverblad.nl.

Betrouwbaar en degelijk
Klaverblad Verzekeringen ziet zichzelf als een betrouwbare en degelijke partij en is daarom sponsor geworden van klaverjasvereniging Noordenveld: een vereniging met een betrouwbare en degelijke uitstraling.

Reclamecampagne Klaverblad Verzekeringen
In januari 2012 is de reclamecampagne van Klaverblad Verzekeringen gestart met een televisie- en een radiocommercial. Op deze manier wil Klaverblad Verzekeringen haar naamsbekendheid vergroten. 

De grondgedachte van de campagne is: Klaverblad Verzekeringen blijft altijd gewoon goed verzekeren. Dat doet de maatschappij al zolang zij bestaat en dat wil zij blijven doen. Volgens Klaverblad Verzekeringen is dat tegenwoordig best bijzonder. De themazin van de commercials is dan ook: “Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.”

Nieuwste commercial januari 2015
Via deze link kunt u de nieuwste commercial van Klaverblad aanschouwen die vanaf 19 mei 2014 in de media te zien is.